Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da otobüs çilesi!
Şanlıurfa’da şehir içi ulaşımda otobüslerin geç gelmesi nedeniyle oruçlu halde sıcak havanın altında beklemek zorunda kalıyor.
 
Şanlıurfa’da hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde olduğu günlerde halk, şehir içi otobüsleri beklemek zorunda kalıyor. Otobüslerin gel gelmesi nedeniyle otobüs duraklarında sürekli yoğunluk olurken, otobüslerin gelmesi durumunda bu sefer otobüslerde yer kalmıyor. Hava sıcaklığının bunaltıcı olduğunu söyleyen bir vatandaş, oruç ayında vatandaşların bu kadar mağdur edilmemesi gerektiğini söyleyerek, “biz işe gideceğiz, çoğu da alışverişe gidiyor. Kimisi de hastaneye veya bir başka yere gidecek. Hepsi yaklaşık yarım saattir burada otobüs bekliyor. Bu halka bu eziyeti yapmalarındaki amaç nedir? Neden otobüsler kısa sürede gelmiyor. İnsanlar oruçlu halde bu sıcak havanın altında bekliyor, yazık” dedi.
 
Otobüsler gelince bu sefer otobüsün için ayakta gittiklerini ve çok sıkıştıklarını belirten vatandaş, otobüslerin kısa süreli aralıklarla gelmesi halinde bu sorunların yaşanmayacağını ve halkın sıkıntı yaşamayacağını kaydetti. Oruçlu kişilerin otobüslerde sıkışarak gittiğini anımsatan vatandaş, “bu kadar bekliyoruz, vatandaşlar burada bekliyor. Otobüs gelince herkes bir anda biniyor ve otobüsler adeta işkence haline geliyor. Bu eziyetin son bulması için artık yetkililerin harekete geçmesi gerekiyor. İnsanlar oruçlu, bir de havalar aşırı sıcak, bu nedenle çektiğimiz eziyet iki katına çıkıyor. Daha önce de aynı sorunlar vardı, bari Ramazan ayında bunu yapmasınlar” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49