Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da o ilçe boşaltılıyor!
Harekat sınır komşuları Akçakale ve Ceylanpınar'dan başlatılırken, havan topu mermileri diğer sınır ilçeleri Birecik ve Suruç'a da düşmeye başladı. Suruç'ta havan mermisinin bir eve isabet etmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 3 havan mermisi de ilçedeki boş araziye düştü.
Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Akçakale ilçesine düşen havan topları ile çok sayıda vatandaş öldü ve yaralandı. Daha fazla can kaybının yaşanmaması için Akçakale ilçe ve köylerinin derhal boşaltılması kararı verildi.
Karar’da şu ifadelere yer verildi;11.10.2019 günü Şanlıurfa Valiliği Talimatı ile Akçakale ilçesi sınır köyleri ve mezraları (3-4 KM) derhal boşaltılacak. Köyde hiçbir vatandaş bulunmayacak. Araç isteyenlere Milli Eğitim servis araçları ile destek sağlanacak ”açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48