Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Motosiklet Hırsızlığı
Şanlıurfa’da Hastane bahçesinde Motosiklet çalarken yakalan 2 kişi gözaltına alındı.
 
Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Divanyolu Caddesi, Sarayönü Caddesi ve Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinden üç günde benzer yöntemlerle üç motosiklet çalındığını tespit eden, Şanlıurfa’da Emniyet müdürlüğü Asayiş şube oto Hırsızlık amirliği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
Söz konusu adreslerdeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinden motosiklet çalmaya çalışan M.Ç ve Ö.F.Z'yi suçüstü yakaladı.
 
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, "hırsızlık" iddiasıyla adliyeye sevk edildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49