Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kurban manzaraları aynı
Şanlıurfa’da kesilmek üzere bayramın birinci günü kesim alanlarına getirilen kurbanlıklar sakinleştirmek Belediye görevlerine kaldı.
 
Sıra beklemek istemeyen vatandaşlar, erkenden kesim yerlerine gelerek kurbanlarını kestirdi. Bayram namazını kılan vatandaşlar, daha sonra kurban kesim yerlerine koştu, Urfa'da bir çok semtte kurban kesmek isteyenler ise kasap aramaya başladı. Ayrıca Kurban kesim yerleri önünde de uzun kuyrukların oluştuğu görüldü.
 
Bazı büyükbaş hayvanlar güçlükle zapt edilirken, kurban kesimlerinde manzara yine değişmedi.
 
Şanlıurfa’da Kurban bayramın birinci gününde kimi kurbanını yol kenarında, kimi açık alanda kimi de çocuklarının gözü önünde kesti. kaçan kurbanlara Belediye görevlileri müdahale etti.
Kurban bayramında kesilmek üzere alınan bir boğa Yeşildirek mahallesi Perşembe pazarı yanında araç içersinde zap edilmeyen boğaya belediye ekipleri etkisiz hale getirdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48