Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Kobani yürüyüşü yapıldı
 HÖDER ve DÖDEF öğrenci topluluğu BDP İl Teşkilatının katılımıyla Kobani yürüyüşü gerçekleştirdi.

BDP İl Başkanı Celalettin Erkmen’in de aralarında bulunduğu grup, Şelli Parkı’nda Ahmet Bahçıvan İş Merkezine kadar yürüdü.

Ali Şelli Parkında toplanan yaklaşık 100 kişi, buradan başladığı yürüyüşü, Bahçıvan iş merkezinde sonlandırdı. Bahçıvan iş merkezinde yürüyüşünü sonlandıran grup, bir dakikalık saygı duruşunun ardın basın açıklaması yaptı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Emre Yılmaz, Kobani’de IŞİD terörünün durdurulması gerektiğine dikkat çekti. IŞİD’in kendinden olmayan hiç kimseye yaşam hakkı vermeyip, gerçekleştirdiği insanlık dışı vahşeti ve toplu cinayetleriyle yapmak istediği katliam savaş koşullarında yaşanabileceklerin ötesinde ağır insan hakları ihlalleri yaşanmaktadır. AKP hükümeti Kürt halkına karşı gerçekleştirmek istediği şiddet ve kendi desteğiyle silahlı bir şekilde sokaklara çıkardığı hizbullahla beraber Kürt halkı üzerinde istediği korku ve direnç kırma politikaları boşa çıkarılmıştır” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49