Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Kar ve Don Uyarısı
Şanlıurfa Meteoroloji İl Müdürlüğü, yarından itibaren kentin kar yağışlı havanın etkisi altına gireceğini bildirdi.
 
Şanlıurfa Meteoroloji İl Müdürlüğü yazılı açıklama yaparak; kentte yarından itibaren kar yağışının etkili olacağını ve yağışın 4 gün boyunca aralıklarla devam edeceğini duyurdu. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyredeceği, don ve buzlanma olabileceği belirtilen açıklamada şu uyarılarda bulunuldu:
 
"Şanlıurfa ili ve çevresi 10 Aralık 2013 Salı gününden itibaren yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek olup, yağışların önümüzdeki 4 gün boyunca etkili olması beklenmektedir. Yağışlar Şanlıurfa genelinde kar şeklinde olup, kuzey ve yüksek kesimlerde zaman zaman etkili olması tahmin edilmektedir. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 4- 6 derece altında seyredecek, gece sıcaklıkların sıfırın altında 3 dereceye kadar, gündüz sıcaklıklarının 1 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49