Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da İlk Ragbi Takımı Oluşturuluyor
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şanlıurfa’da farklı spor dallarının yaygınlaştırılması için her geçen gün yeni bir spor dalını Şanlıurfa’ya kazandırıyor.
Son olarak Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) müdürü İsmail Gökhanla görüşen Spor Şube Müdürü Murat Önen, BESYO mezunu antrenör Mustafa Sağır’ın da destekleriyle Şanlıurfa’nın ilk Ragbi takımı oluşturulacak.
Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)’nun oluşturacağı Ragbi takımı farklı illerdeki üniversitelerle yapılacak müsabakalarda Şanlıurfa’yı temsil edecek.
RAGBİ NEDİR?
Ragbi, iki takım arasında, oval bir topun el ve ayaklarla kontrol edilerek sayı yapılması esasına dayalı olarak oynanan takım oyunu. Ragbi birliği ve ragbi ligi olmak üzere farklı kurallara ve oyuncu sayısına sahip iki türü vardır. Gol atmak için ise, topun kale direkleri arasındaki çıtanın üzerinden aşırtılması gerekir.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranunıversıte
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49