Öne Çıkanlar sosyal medya eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da iki otomobil çarpıştı, 2 ölü

Kaza Haliliye İlçesine bağlı Yeşildirek Mahallesinde bulunan Yeşildirek Köprülü kavşağı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerlemekte olan A. T. İadesindeki 63 VN 843 plakalı otomobil arka tampon kısmının çıkması üzerine yolda durmak zorunda kaldı.

Yol kenarında durarak aracın arka kısmındaki tamponun düzeltilmeye çalışıldığı sırada aynı yol üzerinde gelen Ö. H. Ö. yönetimindeki 34 UN 2575 plakalı otomobil tamponu düzeltmek için yolda duran aracı fark edemediği günesin etkisi ile duran otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araçlarda bulunan A.T, Ö.H. Suriye uyruklu Ahmet, Muhammed ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi. Çevredekilerin yardımı ile araçlardan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılan 5 yaralıdan Suriye uyruklu Muhammed El Binşi ve sürücü A.T yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan diğer 3 kişinin ise tedavisinin devam edildiği öğrenildi. Sürücü Ö.H..Ö gözaltına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49