Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Gençlik Bayramı Kutlandı
 Şanlıurfa'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı yapılan kortej yürüyüşüyle ve düzenlen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler, Şehitlik Anıtına Çelenk sunulması ve gençlik Yürüyüşünün ardından Topçu Meydanında devam etti. Şenliklerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları hünerlerini sergilerken, genç sporcuların aileleri de etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Aileler çocukların yağmış oldukları gösterileri cep telefonuyla kaydetme yarışına girdi. öğrenciler ellerinden Türk bayrakları düşürmedi. Program Topçu Meydanında  Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından. Günün önemini belirten konuşmaların ardından  yapılan jimnastik hareketleriyle ile son buldu.
Düzenlenen etkinliklere Şanlıurfa Vali vekili  Uğur Sezer, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hakan Keşküş, İl Milli Eğitim müdürü Metin İlci, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49