Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Feci Kaza: 2 Ölü 1 Yaralı
Şanlıurfa'da kamyonun çarptığı araç 40 metre taklalar atarak sürüklendi. Kazada 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 02.00 sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep 35 kilometresindeki otoban gişeleri yakınlarında meydana geldi.
Görgü tanıklarının İddiasına göre Ali Çakır yönetimindeki 63 ..733 Plakalı araç Şanlıurfa istikametinden Gaziantep istikametine giderken bir kamyonun yandan çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle 40 metre takla attı.
Yaşanan Kaza sonrası iddia edilen kamyon kayıplara karışırken takla atan araç içerisinde bulunan Ali Çakır ve Salih Akel isimli şahıslar araç içinde hayatını kaybetti.
 
Abdulrezak Akyüz isimli şahıs ise yaralandı.Yaralanan Akyüz olay yerine çağırılan ambulans ile Şanlıurfa balıklı göl devlet hastanesine kaldırıldı.
 
ARABAYA SIKIŞAN CESETLER ZOR KURTARILDI
 
Olay yerinde hayatını kaybeden Ali Çakır ve Salih Akel İse araç içinde sıkışmalarından dolayı kaza yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin kısa sürede çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı.
 
OLAY YERİNDEN KAÇAN KAMYON SÜRÜCÜSÜ ARANIYOR
 
Polis ekipleri ve Jandarma ekipleri çevrede olası bir kazaya meyil vermemek için önlem alırken Söz konusu kazaya sebep olduğu iddia edilen kamyonun yakalanması için çalışma başlatıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49