Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da evler için sivrisineklerle doldu
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Sancaktar mahallesinde son günlerde yaşanan sinek istilası vatandaşları çileden çıkardı. Sivrisinekler evlerin içine dadandı. Belediye’nin sineklere karşı erken ilaçlama yapması bile fayda etmedi. Özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan sivrisinekler nedeni ile mahalleli bir hayli dertli. Kentin neredeyse tamamında sinek istilası yaşanırken vatandaşlar akşam saatlerinde evlerin içi de sivrisinek istilasına uğradı. 
İlçe Belediyeleri bu yıl ilaçlama çalışmalarına erken başladı. Ancak belediyenin erken çalışmaları da sinek istilasının önüne geçemedi. Bazı kesimlerde ise belediyenin kullandığı ilaçların tesirli olmadığı konuşuldu. Evleri sinekleri ile dolan vatandaşlar ,’’Havaların sıcak olmasıyla birlikte evlerin içi sivrisinek doldu. Yüzümüze , işyerimize ve vücudumuzun her yerine yapışıyor.Bununla ilgili yetkililerden ilaçlama bekliyoruz" dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49