Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da evde çıkan yangın korkuttu

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi İpekyol Mahallesi  bir evde çıkan yangın korkuya neden oldu.

Alınan bilgilere göre Yangın Akşam saat 21:00 sularında Haliliye ilçesi ipekyol Mahallesi Cenap apartmanın dördüncü katında çıktı. Evde kimsenin olmadığı saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Her tarafı dumanla kaplanan evi fark komşular , itfaiye ekibine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi geldi. evde kimsenin olmaması olası bir faciayı engelledi. İtfaiye ekipleri iki koldan yangına müdahale etti. İtfaiye kısa süre içerisinde yangını kontrol altına alırken, evi yanan aile ve komşuları gözyaşı döktü. Yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49