Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da ek ücret vurgunu
Şanlıurfa'da son bir yıl içinde kapanan özel Hastaneler ve Tıp merkezlerinden dolayı,hasta yoğunluğu artan bazı özel Hastanelerin bu artışı fırsata çevirerek muayene ücreti adı altında adeta vatandaşları sömürerek muayene adı altında 30 TL ile 60TL gibi ücret almaya başladılar. Özel hastanelerdeki acil servislerinde katılım payı adı altında alınan ücret SGK tarafından ödenmesine rağmen vatandaştan  yine ek ücret alınmaya başlandı.
Kentte bazı Özel hastanelerin hastalardan çok daha fazla ücret almak için başvurduğu yöntemleri  sıralayan vatandaşlar," uzman doktor, doçent ayrımı yaparak ilave ücret talep ediyorlar, ayrıca röntgen, kan tahlili gibi ücret fiyatlarından yüzde ikiyüz artış oldu, artık devlet bunlara bir an önce bir önlem alsın özel hastaneler vatandaşları resmen dolandırdığını" ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49