Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da domuz gribi şüphesi korkuttu
Şanlıurfa’da domuz gribi vakası patlak verdi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 5 kişide H1N1 şüpheli rastlandığı belirtildi. Hastaneye gelen hastalar Urfa puşu ile korunmaya çalıştı.
Şanlıurfa'da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Açıklama
Başhekim Vekili, Hastanemizde H1N1 şüpheli sayısı 4-5
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. İdris Dağ şu anda hastanelerinde H1N1 şüphelisi olarak 4-5 kişinin tedavi gördüğünü söyledi.
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  1 kişinin domuz gribinden dolayı öldüğü, hastanenin karantina altına alındığı yönündeki iddialar yalanlandı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr İdris Dağ düzenlediği basın toplantısında Şu anda hastanelerinde H1N1 şüphelisi 4-5 vakanın bulunduğunu söyledi. Tedavi altına alınan H1N1 şüphelilerinin genel sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Başhekim Vekili Dağ " hayati tehlikeleri söz konusu değil. Hastanemizin karantina altına alınması da söz konusu değil 4-5 vakadan kan örnekleri alındı. İlgili yerlere gönderildi" dedi.
Başhekim Vekili Dağ H1N1 şüphelileri arasında Suriyeli olup olmadığı yönündeki bir soruya" tamamı Türk vatandaşımız yanıtını verdi.
İsminin açıklanmasını istemeyen Bir başka yetkili ise Şanlıurfa'daki hastanelerde Domuz Gribi belirtilerine rastlanılan hasta sayısının 10 olduğunu söyledi. Bunlardan kan örnekleri alınarak Ankara'ya tetkik için gönderildiğini belirten aynı yetkili "Şu anda domuz gribi teşhisi konulmuş bir hasta yok" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49