Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Daimi İşçi Sözlü Uygulamalı Sınavı Tamamlandı

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü, kura sonucu belirlenen asil ve yedek adaylardan evrak teslim edenler ve şartları tutanlar kura sıralamalarına göre sözlü ve uygulamalı sınavdan geçti.

Orman Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak daimi işçi(operatör) alımı sözlü ve uygulamalı sınavı Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Yerleşkesinde başladı. Sınav komisyon huzurunda genel kültür sorularına cevap veren adaylar, daha sonra iş makinesi başında uygulamalı olarak sınavlarına devam etti. 21 aday sözlü ve uygulamalı sınava alınarak sınav süreci tamamlanacak.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, Sınav alanını ziyaret ederek sınav süreci ve yapılan hazırlıklara ilişkin Bölge Müdür Yardımcısı Cesim Karadağ’ dan bilgi alarak sınava katılanlara başarılar diledi.

Sınav öncesi adaylara sınav süreci ile ilgili açıklayıcı bilgiler veren Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, tüm adaylara başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sınav Sonuçları https://sanliurfaobm.ogm.gov.tr/ adresinden ilan edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49