Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da çifte cinayet
Şanlıurfa Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş ve kız arkadaşı evinde öldürülmüş halde bulundu.
 
Mimar Sinan Mahallesi Cengiz Apartmanının 3. Katında oturan uzman çavuş Bestemi İstek ve kız arkadaşı Fatma, kafalarına sıkılmış kurşunla yerde kanlar içerisinde bulundu.
 
Olay, Kent merkezi Mimar Sinan Mahallesi, Kız Meslek Lisesi yanındaki Cengiz apartmanının 3. Katında meydana geldi. İddiaya göre, uzman çavuş Bestemi İstek, dün gece kız arkadaşıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine uzman çavuşun kız arkadaşı, eline aldığı silahla sevgilisinin kafasına sıktı. Kız arkadaşı Fatma Uzman Çavuşun kafasına kurşun sıktıktan sonra kendi kafasına da kurşun sıkarak, yaşamını sonlandırdı. Alınan bilgilere göre, bugün Jandarma Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuşun göreve gitmemesi üzerine, evine bir jandarma ekibi gönderildi. Eve gelen jandarma ekipleri, kapının açılmadığını görmesi üzerine durumdan şüphelenerek, savcılığın izni dahilinde kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri giren jandarma ekipleri, Bestemi İ ve kız arkadaşı Fatma’yı kanlar içerisinde ölü bir halde buldu. Durumun hemen 112’ye bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi gönderildi. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis, jandarma gelirken, savcı da durum hakkında araştırmak amacıyla olay yerine geldi. İçeride inceleme başlatan olay yeri ekipleri ve savcı, olayı netleştirdikten sonra cenazeleri, otopsisi yapılmak üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor. 


sanlıurfa uzman cavus ile kız arkadaşının sır...
sanlıurfa uzman cavus kız ıntıhar 2
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49