Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Çekilen Fotoğrafları dünyada ödül kazandı‏
Naci çetindağ
Urfalı aktör Bekir Felhan foğrafları dünya çapında 6 ülkede  ilgi gördü Urfalı ünlü aktör dünyada adının geçmesi memnun olduğu belirti.
 
Fotoğraf sanatçısı Hakan Tokuç'un Şanlıurfa'nın tarihi sokaklarında çektiği fotoğraf; yurt dışında düzenlenen fotoğraf yarışmalarında ödüler almaya devam ediyor. 2012 yılında Şanlıurfa sokaklarında ki bir kabaltıda sinema sanatçısı Bekir Felhan'ın yer aldığı fotoğraf FIAP patronajlı uluslararası yarışmalarda Belçika, Bosna Hersek, İspanya, Sırbistan ve İtalya ülkelerinden 5 adet ödül aldı.  .
Fotoğraf ile ilgili duygularını dile getiren fotoğraf sanatçısı Hakan Tokuç; Şanlıurfa'yı çok beğendiğini ve burada fotoğraf çekmekten büyük keyif duyduğunu belirtti. “Şanlıurfa'da çektiğim fotoğrafın uluslararası alanda ödül almasından çok mutluyum, fotoğrafa yöresel kıyafetleri ile zenginlik katan Urfalı Anthony Bekir beye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Fotoğrafta yer alan Bekir Felhan ise Şanlıurfa'ya gelen çok sayıda profesyonel fotoğrafçı ile çalıştığını belirtti. Sanatçı bu fotoğrafın Avrupa'da 5 kez  ödül almış olmasından dolayı çok mutlu olduğunu, fotoğraf sanatının Şanlıurfa'nın tanıtımına katkı sağladığını ve Şanlıurfa'ya gelen tüm fotoğraf sanatçıları ile çalışabileceğini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49