Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da çarptığı çocuk öldü
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir otomobil, seyir halinde olan motosiklete çarpıp kaçtı. Motosiklet üzerinde bulunan 14 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, Eyyübiye ilçesi Muradiye mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, eski mezat yolunda plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilmeyen bir otomobil, yolda seyir halinde olan 63 YF 844 plakalı motosiklete çarpıp kaçtı.  Çarpmanın etkisi ile motosikletin üzerinde bulunan 14 yaşındaki İbrahim Halil A. feci şekilde can verdi. Kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri ve polis intikal etti. Polis çocuğa çarpıp kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49