Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Boğa kaçtı
Şanlıurfa’da kesilmek üzere bayramın birinci günü kesim alanlarına getirilen kurbanlıklar sahiplerinin elinden kaçınca ortalığı birbirine kattı. 

Şanlıurfa’da Kimi kurbanını yol kenarında, kimi açık alanda kimi de çocuklarının gözü önünde kesti. Kurbanlar yine kaçtı sahipleri kovaladı. 
Kurban bayramında kesilmek üzere alınan bir boğa Yenişehir mahallesi  Yenişehir camlık  üzerinde sahibinin elinden kaçtı. Kaçan boğayı yakalayamayan şahıs. olayı görerek yardım etmeye çalışan vatandaşlar ise boğayı etkisiz hale getirmek için her yolu denedi. Kısa sürede olay yerine gelen boğa tim boğayı yakalamak için çalışmalarına başladı. Ancak kızgın boğa kendini yakalamak isteyen herkese saldırarak korku dolu dakikalar yaşattı. 

Bazı vatandaşların meraklı bakışları arasında yaşanan kovalamaca da ki dehşet dakikalar kameralara da yansıdı. Boğayla birlikte olaya görüntüleyen basın mensupları boğanın saldırısına uğradı basın mensupları ağaca çıkarak kendini azgın boğadan kurtardı. Boğa yaklaşık 3. kilometrelik bir kovalamaca dan sonra etkisiz hale getirildi. Sahibine teslim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49