Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da bir garip çocuk kaçırma olayı!
Urfa’da geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk verecek bir çocuk kaçırma olayı yaşandı. Urfa’da ikamet eden Haznevi ailesine mensup Şeyh Abdusselam Haznevi’nin oğlu, öz yeğenini kaçırıp fidye istedi. Olay şöyle gelişti:
 
Ramazan ayını geçirmek üzere Urfa’ya Şeyhin kızı olan annesi ile birlikte gelen 4 yaşındaki Abdullah S. geçtiğimiz Perşembe günü, şeyhin evinin bulunduğu Eyüp Peygamber makamı yanındaki parkta akrabalarıyla oyun oynarken teravih namazı saatinde kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. Bir süre sonra aileyi arayan ve kendilerini Özgür Suriye Ordusu olarak tanıtan kişiler, çocuğu serbest bırakmak için 15.000 Dolar fidye talebinde bulundular. Polise intikal eden olay sonrasında aileyi arayan telefonun sinyaline Siverek civarında rastlandı.
 
Ancak Cuma günü olay çok farklı noktalara taşındı. Urfa’da Emniyet birimleri gözetiminde fidyecilerle temas kurulması beklenirken gelen sürpriz bir telefonla işin seyri değişti. Şeyh Haznevi’yi arayan küçük oğlu M. Samih Haznevi, Siverek’te olduğunu ve parayı teslim ederek çocuğu teslim aldığını söyledi. Ailesinin kendisini kurtarma amaçlı tüm girişimlerine rağmen Siverek Emniyet Müdürlüğünde Urfa’dan gelen ekip tarafından sorguya alınan zanlı, gerek verdiği çelişkili ve tutarsız ifadeler gerek de telefon kayıtlarının çıkarılması üzerine suçunu itiraf ederek çocuğu kaçırma işini kendisinin planlandığını anlattı. Sorgusunun ardından savcılığa sevk edilen zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Şeyhin oğlunun böyle bir işe kalkışması kadar, ailesinin onu korumak istemesi büyük tepki toplarken, Urfa polisinin olayı birkaç saat içinde çözmesi de ayrıca dikkat çekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Jajas 5 yıl önce

O.c

Avatar
Pelin aksu 1 yıl önce

Serbest bıraktı aferim iyimis iyimis iyi yapniz

banner24

banner49