Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Altın piyasası durgunlaştı
Şanlıurfa kuyumcular çarşısında 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 80 lira, Cumhuriyet Altınının satış fiyatı ise 575 lira oldu. Şanlıurfalı kuyumcular, son iki haftada altın piyasasının durgunlaştığını belirtti. Darphaneden altın gelmediği zamanlarda, altınların sürekli yükseldiğini aktaran kuyumcular, son iki haftada altın piyasasında herhangi bir değişiklik olmadığını kaydetti.
 
Uzmanların bir kısmı altındaki yükselişin devam edeceği yönünde görüş belirtirken, bir kısmı da altın fiyatlarının düşeceğini belirtiyor. Şanlıurfa kuyumcular çarşısında kuyumculuk yapan Osman Burun, altın fiyatlarındaki bu durgunluğun satışları da olumsuz yönde etkilediğini öne sürdü. Son zamanlarda altın satışlarının olmadığını dile getiren Burun, şunları kaydetti: “Darphaneden altın gelmediği günlerde altın fiyatları sürekli yükseliyordu ancak, darphanedeki kriz dönemi bittikten sonra, altın piyasasında bir durgunluk oluştu. Vatandaşlar da artık altın almıyor, yani satışlar durdu.”
 
Cumhuriyet altınının 575 liradan işlem gördüğü çarşıda, yarım altın 290, çeyrek altın ise 145 liradan işlem görüyor.
 
Ayrıca altın satışlarının durması, vatandaşların, şehir dışında çalışmasına bağlandı. Altın piyasasındaki bu durgunluğun devam edip, edemeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49