Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Ahilik Haftasında Tirit Dağıtıldı

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odası binasında tirit ziyafeti verildi. Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte davetlilerle birlikte esnaf ve sanatkârlara tirit ziyafeti verildi. Sabah erken saatlerde başlayan tirit ikramına bir çok vatandaş katıldı. Hazırlanan tiridi alanlar, kendileri için hazırlanan masalarda yemeklerini yedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, , " Türkiye'nin ger tarafında Ahilik Haftası düzenleniyor.Şanlıurfa'da bu etkinlik daha çok esnafların burada bir birleriyle bağlı oluşu zaten daha önceden var olan değerler birlikte ahilik denince dürüstlük, terazide doğruluk, hakkaniyette doğruluk, insanlık adında doğruluk ve gelecek nesillere sağlıklı şeklide aktarılması konusunda Şanlıurfa esnafı bu konuda son derece duyarlıdır esnaf odası olarak her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu tirit ikramında amaca bir arada olmaktır"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48