Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 23 Nisan çocuk bayramı
Şanlıurfa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın 94. yılı coşkuyla kutlandı.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 94. yılı Şanlıurfa’da coşku ile kutlandı. İlk tören Şehitlik anıtına çelenk koymasıyla başlandı.
 
Çelenk Koyma Törenine Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci katıldı. Çelenk Koyma töreninin ardından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.
 
23 Nisan programı daha sonra 2002 Vakıflar İlköğretim okulunda devam etti. etkinliğe Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci katıldı.
 
23 Nisan etkinliklerinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci” 1920’de Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 94. yıl dönümünü kutluyoruz. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ilk Ulasal bayramdır. Aynı zamanda çocuklara bayram edilen Dünya’de tek ülkeyiz”dedi.
 
Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük” Çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutluyoruz, Dünya’da çocuklar için kutlanan tek bayramıdır. Atatürk’ün geleceğimizi çocuklara ve gençlere emanet etme fikrinden yola çıkarak vermiştir. Çocuk bayramıyla beraber egemenliğin meclise geçtiği halkın temsilcilerine geçtiği bir gündür”dedi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç ise “Çocuk bayramına sahip ülke tek biziz 94. yıl önce neler yaşandığını bu ülkenin nasıl kurtarıldığını bir kez daha anıyoruz büyüklerimizi rahmetle anıyoruz Gazi Mustafa Kemal’ rahmetle anıyoruz. Bügün esksiinden daha güçlüyüz inşallah Türkiye bir daha bağımsızlık savaşı vermez” diye belirti.
Kutlamalar minik öğrenciler tarafından gösteriler düzenlendi, yöresel halk oyunları sahnelendi.


sanlıurfa 23 nisan çocuk bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49