Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 2 trafik kazası 2 ölü 20 yaralı
Şanlıurfa Gaziantep otobanında 2 trafik kazasında meydana geldi, kazada 2 kişi öldü, 1 ağır 20 kişi yaralandı, Gaziantep Şanlıurfa otoban yolu 4 saat trafiğe kapatıldı.
Kaza sabaha karşı Şanlıurfa Gaziantep otoban yolun 57. kilometresinde meydana geldi. alınan bilgiler göre henüz sürücüsünün ismi belli olamayan LPG Yüklü 34 MAD 27 Tır yol kenarında lastiği patlayan Kahraman Orağaoğlu yönetimindeki buğday yüklü kamyona  arkadan çarptı. çarpmanın etkisi ile ismi henüz öğrenilemeyen tanker sürücüsü feci şekilde can verdi. Kamyon sürücüsü Orağaoğlu ise yaralandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans, itfaiye, jandarma ve polis intikal etti. LPG Yüklü tır’da gaz sızısından dolayı yol trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 20. kilometre araç kuyruğu oluştu. 
İkinci kaza da ise ilk kazanın olduğu yerin yaklaşık 4 kilometre gerisinde meydana geldi. kazadan dolayı uzun kuyruk oluştu,  İstanbul’dan Cizre’ye yolcu götüren Asker Ekinler yönetimindeki  73 AF 200 plakalı yolcu otobüsü park halindeki Cuma Akalsı’nın  kullandığı  27 SK 490 plakalı kamyona arkadan çarptı çarpmanın şiddeti ile otobüs muavini Rıdvan Dörtçeker otobüste sıkışarak hayatını kaybetti. Otobüste bulunan 20 yolcu da yaralandı Sağlık personeli ilk müdahaleyi kaza mahallinde yaptı. Araç kuyruğu nedeniyle ambulanslar kaza mahallinden çıkmakta zorlandı. Daha sonra durumu ağır olan yaralılar Şanlıurfa’daki Mehmet Akif İnan ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. sıkışarak hayatını kaybeden muavini itfaiyenin yarım saat çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ölen Muavin Otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şanlıurfa Gaziantep otoban yolu  4 saat ulaşıma kapandı .
Kaza nedeniyle ulaşıma kapanana yolda vatandaşlarla güvenlik güçleri arasında zaman zaman tartışmalar meydana geldi. yaralılarından çıkarılmasından sonra yol tek şeritli olarak trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48