Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 2 Polisi Şehit eden zanlıları yakalandı
Şanlıurfa’da  polis geçen ay 2 polisin katil zanlılarını yakaladı.
Şanlıurfa'da 29 Ağustos'ta AK Parti Eyyübie İlçe binasına bombalı saldırı, 23.45 Akabe Askeri lojmanlarına bombalı saldırı ve 00.20 Balıklıgöl Devlet Hastanesi çıkışında polislere düzenlenen silahlı saldırıları gerçekleştiren zanlılar yakalandı.
Eş zamanlı yapılan eylemlerde 2 polis şehit olmuştu. Eylemleri gerçekleştiren YDG ve PKK mensubu olan 6 kişi tutuklanmış fakat polisleri şehit eden katil zanlısı kaçarak olay yerinden uzaklaşmıştı.
AK Parti ve Askeri Lojmanlara yapılan bombalı saldırılar sonrasında 6 kişi gözaltına alındı fakat polisleri şehit eden katil zanlıları kaçarak izini kaybettirmişti. Polis ekipleri kaçan şahsın izini buldu ve 21 Ekim günü Suruç’ta bir eve operasyon düzenledi. 1991 doğumlu Katil Zanlısı E.D. yapılan operasyon sonrasında yakalandı. Yakalanan E.D. kendisine Suriyeli süsü vererek olaydan kurtulmaya çalıştı fakat polis ekiplerinin yaptığı incelemelerden sonra Suruç nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Polisleri şehit eden E.D’ye eylem öncesi ve sonrasında yardım eden F.Y, M.T, T.Y ve H.D’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.D yapılan sorgusunda suçunu itiraf etti ve tutuklandı. 
Öte yandan olayla ilgili H.D'nin de firar ettiği öğrenildi. Polis ve jandarma ekipleri firar eden şahsın yakalanması için çalışmalar başlattı. Yakalan 5 kişi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporun ardından adliye'ye sevk edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49