Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 17 Rütbeli Polis, Meslekten Men Edildi
 Şanlıurfa'da aralarında müdür ve komiserlerin de bulunduğu 17 polis meslekten çıkarıldı, silah ve kimliklerine el konuldu.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "7 Ocak 2015 tarihinde Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Şube müdürlüğünce düzenlenen usulsüz dinleme, suç uyarısı uydurma, iftira, kişisel verilerin hukuka aykırı kaydedilmesi suçlarından 14 emniyet personelinin gözaltına alınmasına karar verildi. Emniyet binası ve adliye önünde protesto eden ve slogan atan grubun içerisinde bulunan Emniyet personeli hakkında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce soruşturma başlatılmıştı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Disiplin Kurulu bugün tamamladığı soruşturma raporu doğrultusunda; 'siyasal toplantılara katılmak, amir ve üstlerini eleştirici basına demeç vermek, görev yerinden ayrılmak' suçlamasıyla 17 polis memurunun meslekten ihraç edilmesini kararlaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48