Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Yeni Cezaevine Halı Saha Kazandırıldı
Hilvan Belediyesinin katkılarıyla Şanlıurfa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yapımı tamamlanan spor sahası ve basketbol sahasının açılışı yapıldı
Yeni cezaevinde yapılan halı saha açılış törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Emniyet müdürü Veysel Tipoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl müftüsü İhsan Açık, ve kamu kurum amirleri katıldı.
Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, açık cezaevinde kalan mahkumların sportif faaliyetler yapması amacıyla bu halı sahayı tesis ettiklerini belirterek, açık ceza evini aynı zamanda bir meslek edindirme tesisi haline getirdiklerini söyledi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna da mahkumların cezalarını çekmelerinin yanı sıra çeşitli sosyal etkinliklerde bulunduklarını belirtti.
Konuşmaların ardından katılımcılar halı içerisinde incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Valisi Tuna ile Başsavcı Kuş, kaleye şut çekti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49