Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Yeni Adaylarını Bekliyor
Yerel seçimler öncesinde aday belirleme süreci uzadıkça kulisler, dedikodular ve manipülasyona açık listeler de tüm hızla yayılmaya devam ediyor. O listelerden biri de Şanlıurfa'da dolaşıyor.
 
AK Parti'de Ankara, Kocaeli, Bursa, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Kayseri, Manisa, Gazintep, Denizli, Eskişehir, Erzurum ve Diyarbakır'a bağlı ilçe belediye başkan adayları açıklandıktan sonra gözler Sakarya, Mardin, Van, Şanlıurfa, Trabzon ve Mersin gibi kritik büyükşehirlerin ilçe adaylarının duyurulacağı açıklamalara çevrildi.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN SON ŞEKLİ VERECEK
 
Bu gece Brüksel'den dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu ile birlikte öncelikle açıklanmayan büyükşehir ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği çalışmaları yürütecek ve listelere son şeklini verecek.
 
1 AYDIR ŞANLIURFA'DA DOLAŞAN LİSTE ORTALIĞI KARIŞTIRDI
 
Hal böyleyken, bazı haber sitelerinde dolaşan aday listeleri AK Partilileri ve aday adaylarını etkilemişe benziyor. Şanlıurfa'da yaklaşık olarak 1 aydır dolaşan, sözde, kesinleşen aday listesi yeni büyükşehir olan Şanlıurfa'yı karıştırdı. 
İşte günlerdir kulislerde dönen o liste: 
Ceylanpınar - Murat Çoşkunkan
Bozova - Hasan Arusoğlu
Hilvan - Aslan Ali Bıyık
Harran - Mehmet Özyavuz
Birecik - M.Faruk Pınarbaşı
Karaköprü - Mustafa Yavuz
Viranşehir - Mehmet Ekinci
Akçakale - Ahmet Akay
Eyyübiye - Hasan Çeçe
Siverek - Resul Yılmaz
Haliliye - Mustafa Zahit
Halfeti - Nihat Özdal
Suruç - Necdet Kılıç
 
OSMAN BAYDEMİR'İN ADAYLIĞI AK PARTİ LİSTESİNİ ETKİLEYECEK Mİ?
Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) son bir hamle yaparak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i Şanlıurfa'dan aday göstermesinden sonra bu şehir çok daha önemli bir hale geldi. İşte tam da bu sebepten dolayı, Başbakan Erdoğan ve AK Parti kurmaylarının listeyi yeniden gözden geçirilerek üzerinden konuşulacağı ve ona göre aday isimlerinin belirleneceği iddia edildi.
 
ŞANLIURFA YENİ ADAYLARINI BEKLİYOR
Şanlıurfa'da hemen hemen herkesin bildiği bu listenin değişip değişmeyeceğini 23 Ocak Perşembe günü hep birlikte göreceğiz. Başbakan Erdoğan'dan ‘halkta karşılığı olan aday' kriterini göz önünde bulundurarak isimlerin belirlenmesini bekleyen Şanlıurfalılar, çok kısa bir süre sonra yeni adaylarıyla da tanışmış olacak.
Haber7 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49