Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'ya Şehit Ateşi Düştü

Edilen bilgilere göre, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde ikamet eden Abdulselam Halat şehit oldu.

Hakkari'nin Zengil Tepe Üs Bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Şanlıurfalı Topçu Onbaşı Abdulselam Halat Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesin Ali Baba mahallesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı. Şehidin acı haberini alan Annesi Fatma ve kardeşleri ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Çimento satan bir İnşaat firmasında çalışan Baba Medet Halat acı haberi duyunca fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Şehit haberin verilmesi ile komşular evleri Türk bayrakları astı.

Şehit Abdulselam Halat 6'sı erkek 7 kardeşinin olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49