Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'ya Şehit Ateşi Düştü
Barış Pınarı Harakatı kapsamında terör unsurlarından temizlenen Suriye'nin Telabyad kentine bağlı Suluk beldesinde akşam saatlerinde teröristlerce düzenlenen saldırıda bomba yüklü araç infilak ettirildi. Saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Alpaklı'ın acı haberi Şehidin ilçe kırsalındaki Salmanlar Mahallesine giden Haliliye Kaymakamı Metin Esen,Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan, Şehit Aileler dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve askeri yetkililer üzücü haberi baba Ali ile anne Aysel Alpaklı'ya verdi.
Eve ve Türk bayrakları asılırken, Alpaklı'nın şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları da aileye taziye ziyaretinde bulundu.
1 ay önce evlendiği öğrenilen şehidin cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından Şanlıurfa'da toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49