Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’ ya 42 Müjde
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 1,47 milyar TL’ye mal olacak 42 yatırım müjdesiyle Şanlıurfa’ya gidiyor. Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Faruk Çelik, 10 Mayıs tarihindeki Şanlıurfa programı kapsamında ayrıca yapımı tamamlanan 1 tesisin açılışını yapacak ve 3 tesisin temelini atacak.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 10 Mayıs Cuma günü Suruç Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek merasimle yapımı tamamlanan 1 tesisin açılışını yapacak, inşa edilmesi planlanan 3 tesisin ise temelini atacak.
Açılışı yapılacak ve yaklaşık 2 milyon lira yatırım bedeline sahip Tepedibi Pompaj Sulaması ile 3 bin 300 dekar tarım alanı suya kavuşacak.
Temeli atılacak Bozova Pompaj Sulaması 3. Kısım Şebeke,  Taşbasan Sol Sahil 1. Kısım Şebeke ve Suruç Ovası Pompaj Sulaması TP1 Pompaj Sulaması Şebeke tesisleri ile de 348 bin 250 dekar tarım alanı sulanacak. Bu tesislerin yatırım bedeli ise yaklaşık 161 milyon TL’yi bulacak.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan Şanlıurfa’ya 42 Müjde
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, programı çerçevesinde Şanlıurfa’ya,42 müjde  
 Sulama, gölet, dere ıslahları, ağaçlandırma ile yaban hayatı rehabilitasyon ve kurtarma merkezinden oluşan 42 müjdenin yatırım bedeli ise 1 milyar 471 milyon TL olarak hesaplanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49