Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliği aşı kampanyasına 11 bin 585 kişi katıldı

Normalleşme sürecinin ardından başlayan aşılma oranında Şanlıurfa son sıralarda yer aldı. Aşı yapılanların oranının en düşük olduğu kentler arasında en son sırada yer alan Şanlıurfa'da, bu rakamların üst sıralara çekilmesi amacıyla Şanlıurfa Valiliği koordinesinde hediye çekiliş yapma kararı almıştı. Geçen hafta yapılan ilk çekilişin ardından bu hafta ikinci çekiliş yapıldı.

Şanlıurfa'da 18-25 yaş arasındaki kişilerin aşı yaptırmasını teşvik etmek amacıyla tablet, bisiklet, burs ve gezi gibi hediyeler verileceği çekilişte kuralar noter huzurunda vali Abdullah Erin, il sağlık müdürü Mehmet Gülüm, ilçe belediye başkan vekilleri ve kamu müdürlerinin katılımıyla Şanlıurfa Valiliği konferans salonunda gerçekleşti. 18-25 yaş arasındaki kura çekimine 11 bin 585 kişi katıldı.

BİSİKLET KURASI

Eren Yikilkan

Muhammed Abas

Sümeyra Karabulut

Mehmet Emin Bayar

Ceyda Gündüz

TABLET KURASI

Emin Zerre

Yusuf Samet Taksim

Ayşe Gürüboğa

Bekir Kuş

Mehmet Salih Ayok

BURS ÇEKİMİ

Taner Tekin

Emine Gerit

HALFETİ TURU

Şehriban Kocaoğlu

Mehmet Fors

Burcu Gönültaş

Orhan Kırmızıgül

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49