Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Vakfı basınla bir araya geldi

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa'daki yeni oluşumuyla birlikte bugün basın camiasıyla bir araya geldi. Emekli Korgeneral Kemal Alataş'ın başkanı olduğu vakıf Alataş'ın Başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kameralar karşına geçti.

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Emekli Korgeneral Kemal Alataş, basın toplantısında yönetin kurulu üyelerini tanıtarak yapacakları çalışmalarla ilgili basınla istişarede bulundu.

Başkan Alataş basın mensuplarına yaptığı açıklamada; ''biz Ankara merkezli Şanlıurfa Vakfı olarak özellikle çok sevdiğimiz Şanlıurfa olmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz Şanlıurfa Vakfı olarak 10 Kasım 2019 tarihinde Ankara’da yapılan olağan genel kurumda seçilerek 20 Kasım itibariyle yapmış olduğumuz devir teslim ile müteakip alıp ve başladık'' dedi.

'' Vakıf Yönetimi''

Şanlıurfa Vakfı olarak önümüzde ki süreçte yapacağımız faaliyetlerin planlamasını yaptık. Sizlere Vakıf Yönetiminde ki arkadaşlarımı tanıtmak istiyorum. Ben Emekli Korgeneral Mustafa kemal Alataş Vakıf Başkanıyım. İsmail Demirkol Vakıfımızın danışma kurulu, Maruf Güneş, Aykut Çakmaklı, Halil Polat, Sedat Sözer, Mehmet Dağ, Mahmut Niğmetoğlu ve Veysel karani Oruç Yönetim Kurulu üyelerimizdir.

'' Urfalılara Hizmet için Geldik''

Öncelikle şunu belirmek isterim ki vakfımızda hiçbir gereksiz ödeme yapılmayacaktır diyen Başkan Alataş; ''arkadaşlarımızla hiçbir maddi manevi beklenti içinde olmadan Vakfımıza ve Urfalılara hizmet için geldik. Amacımız bütün Urfa’yı sadece Ankara’ya değil tüm Türkiye ‘ye de olan Urfalılara güvenli ve huzur ortamında olmamayı sağlamaktır. Bizim kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi hayata geçirmek için hepimizin birlik içinde olması gerekmektedir. Bizim bu projeri hayata geçirmemiz için belediyelerin ve valiliğin bize destek çıkması gerekiyor. Bizim zaten tek amacımız Urfa’ya ve Urfa değerlerine sahp çıkmamızdır. Şubat Yından itibaren öğrencilere burs verme imkânı sağlayacağız. Öğrencilerimizin çoğunun bu burslara gerçekten çok ihtiyacı var. Kültür evinde çocuklarımıza resim ve müzik kursları vermeyi düşünüyoruz. Ankara’da bir Urfa sıra gecesi düzenlemeyi düşünüyoruz. Vakfımızda dah yararlı olmak için burada sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Amacımız birlik ve beraberliği sağlamaktır'' ifadelerini kullandı.

'' Amacımız Urfa'ya Katkı Sağlamak''

Başkan Korgeneral Mustafa kemal Alataş, Göbeklitepe ile ilgili gelen soru üzerine; Göbeklitepe yılı ilan edilen bu süreçte biz nasıl bir katkı yapabiliriz arayışı içerisindeyiz. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Biz kimsenin görev alanına müdahale etmeksizin kendi görev alanımıza yönelik olan ve bu alanda da çalışmalar yapacağız. Bizim zaten burada ki amacımız Urfa’da katkıda bulunmaktır'' dedi.

Bir diğer soruda ise Urfaspor üzerine konuşan Başkan Alataş; ''Urfa spor hepimizin sevdan alanı bir ara süperliğe çıkmaya yükseldi. urfa sporun en iyi yerlere gelmesi hepimizin çaba göstermesi gerekiyor. Şanlıurfa için elimizden gelen her türlü gayreti sonuna kadar göstermeye hazırız'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49