Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa, Türkiye’nin İlk 5 Kenti Arasındadır
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba, Marka Şehir Şanlıurfa’nın Türkiye’de ve Dünyada yıldızı parlayan bir kent olduğunu belirterek, Türkiye’nin ilk 5 kenti arasında yer aldıklarını söyledi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol ile birlikte kentin Devteşti Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Fakıbaba, burada yürütülen çalışmaları denetledi.
     Devteşti Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları hakkında ekibiyle fikir alışverişinde bulunan Fakıbaba daha sonra bölgede yapılan 38 bin dönümlük parkta gezinti yaptı. Semt sahasının önünde Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ile birlikte açıklama yapan Fakıbaba yemyeşil, yaşanabilir bir kent oluşturduklarını söyledi. 
     Fakıbaba “Çalışmalarımız hiçbir ayrım yapmaksızın tüm mahallelerimizde devam ediyor. Bizlerde halkın arasında onların dilek ve temennilerini dinliyoruz. Halkımız çalışmalarımızdan dolayı mutlu. Yemyeşil bir Urfa ortaya çıkıyor. Özellikle semt pazarları, semt sahaları inşa ediyoruz. Bugüne kadar 20’in üzerinde semt sahası yaptık. Gençlerimizin daha iyi zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda çalışmaların yürütülmesinde emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
     Geçtiğimiz hafta MAGİAD’ın davetlisi olarak gittiği Manisa’da gerçekleştirdiği temaslar hakkında da bir açıklama yapan Fakıbaba, “Sevgi karşılıklıdır. İnsanlar beni seviyor bende onları çok seviyorum. Tabii asıl amaç tanıtım. Tanıtım anlamında önemli bir ziyaret oldu. Artık Urfa gerçekten bir marka şehir. Urfa’yı tanımayan bilmeyen yok. Herkes Urfa’yı merak ediyor. Güneydoğu kenti olmasına rağmen Urfa sanki Türkiye’nin ilk 5 kenti arasında yer alıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’dan sonra yıldızı parlayan bir şehir” diye konuştu.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48