Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa SGK Personeli Yaşlıları Unutmadılar
13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ve SGK Personeli, etkinlikler kapsamında Şanlıurfa Belediyesi Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret etti.
 
İl Müdürlüğü çalışanları ile birlikte ziyareti gerçekleştiren SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, "Her insan, yaşlanacağının bilinci ile yaşlılarımızı anlamaya çalışmalı ve onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Yaşlılarımıza göstereceğimiz sevgi ve saygı, yaşama güvenle bakmamızı sağlar. Kendilerine, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.
 
Şanlıurfa Belediyesi Huzurevi Müdürü Seyit Kulak İse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yaşlılarımıza mümkün olduğu kadar sağduyu ile yaklaşarak onların dertlerini, sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Huzurevi yönetimi olarak belli günlerde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Huzurevimizi tüm vatandaşlarımız ve resmi kurumlar ziyaret edebilir" diye konuştu. Konuşmaların ardından SGK personeli yaşlılarla tek tek yakından ilgilenerek sohbet etti. Ayrıca sosyal Güvenlik Personeli İbrahim Halil Alptekin tarafından söylenen Kürtçe ve Türkçe türküler eşliğinde huzurevinde bulunan yaşlılar doyasıya eğlendiler. Huzur evinde kalan yaşlılar, yetkili kurumların kendilerine çok iyi baktıklarını, SGK’nın ziyaretiyle memnuniyetlerinin arttığını ifade ettiler.
 
Huzurevi ziyaretine Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, İl Müdür Yardımcısı Hakan Hastürk, On Bir Nisan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Nasuh Doğan, Merkez Müdür Yardımcıları, Servis Şefleri ve Memurlar katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48