Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Seyyahları ağırladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Seyyah Ulu Çınar’ın izinde Projesi kapsamında yola çıkan Yozgat, Kayseri, Adana, Erzurum, Hatay, Sivas, Niğde, Mersin ve Van illerinden 511 katılımcı genç Şanlıurfa'da ağırlandı.  4 gün boyunca Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezen  511 katılımcı genç doyasıya stress atarak, şehirlerine  memnun kalarak döndüler.
Konu İle İlgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa'ya gelen 511 gençi en iyi şekilde ağırladıklarını ifade ederek,'' Çeşitli illerden Şanlıurfa’ya gelen 14-21 yaş arasındaki kız gruplarından oluşan gençlerimizi  en iyi şekilde ağırladık. Onlara Şanlıurfamızın tarihi güzelliklerini görmelerini sağladık. Yöresel yemeğimiz olan Çiğköftemizden ikram ederken, meşhur sıra gecelerimizin müzikleri eşliğinde eğlenmelerine katkı sağladık. Kısacası onların mutluluğu için çalıştık.’’dedi.
Bahçelievler Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise Çeşitli ilerden gelen 511  gençimizin Şanlıurfa'dan memnun kalarak ayrıldıklarını ifade ederek, “ Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Seyyah Ulu Çınar’ın izinde Projesi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen 511 gençimizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Gençlerimize Şanlıurfa'nın tarihi yerlerini gezdirerek, memnun kalmalarını sağladık.  Ayrıca  Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü kapılarını bize sonuna kadar açtı. Bölge Müdürümüze ve tüm Yurt-Kur çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49