Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Şehidini Uğurladı
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde nöbet tutarken Suriye tarafından keskin nişancı ateşiyle şehit olan piyade er 21 yaşındaki Hüseyin Koroç'un cenazesi, memleketi Şanlıurfa'da düzenlenen törenle toprağa verildi. 
Önceki gece cenazesi Şanlıurfa’ya getirilen Şehit piyade er Koroç'un cenazesi, sabah saatlerinde Hayati Harrani Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek helallik alındı. Şehit Koroç'un yakınları, burada Arapça ağıtlar yakıp terör örgütü PKK'ya lanet okudu. Ardından Eyyübiye ilçesinde bulunan Hz. Eyüp Camisinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timiroğlu, Şehitler dernek başkanı Mehmet Yavuz ve milletvekilleri katıldı. Camiye getirilen tabuta sarılan anne Fatma, baba Ahmet ve kardeşleri “bir Hüseyin gider bin Mehmet gelir” diye bağırdı. 
Cenaze törenine şehidin babası Ahmet, annesi Fatma Koroç ve kardeşleri Ali(14), Aziz(10), Mehmet(19) Ayşe(20) VE Meral(10) asker parkası giyerek katıldı. Törende oğlunun Türk bayrağıyla örtülü tabutuna kapanan Ahmet ve Fatma Koroç çifti, uzun süre gözyaşı döktü. 5 kardeşin en büyüğü ve 6 aylık asker olduğu belirtilen şehit piyade er Hüseyin Koroç'un cenazesi, İl Müftüsü İhsan Açık tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yeni Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49