Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Sahte Bal Operasyonu
Olay, Şanlıurfa'nın Sırrın Mahallesi'nde bir güzellik salonu adı altındaki depoda meydana geldi. Yaklaşık 2 aydır, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından takip edilen depoya, operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 13 ton 425 kilogram sahte bal ele geçirilirken, ayrıca; bal doldurma kavanozları, elektronik tartı, bal yapımında kullanılan glikoz ve boş bal kaseleri de ele geçirildi. Şahısların, sahte balların kilosunu 10 TL'den sattığı öğrenilirken, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
 
Öte yandan, alınan bilgiye göre, söz konusu şahısların daha önceden de sahte bal yapımından ötürü haklarında cezai işlem başlatıldığı ve uygulandığı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49