Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa polisinden çok baskınlar, 154 motosiklet ele geçirildi

Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa’dan ve çevre illerden çalınan motosikletlerin Şanlıurfa'nın kırsal mahallelerde satıldığı yönündeki ihbarı üzerine harekete geçti. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Şanlıurfa merkez ve ilçelerde 5 gün süre ile şok baskınlar yapan polis 4 Bin motosiklet sorgulaması yapıldı. Yaklaşık piyasa değeri 700 Bin TL olan ve farklı tarihlerde çalıntı olarak aranan 154 adet motosiklet ele geçirildi Motosikletler incelenmek üzere emniyete götürülürken olayla ilgili 111 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48