Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa polisinden 4 Nisan Önlemleri
Şanlıurfa Valiliği 10 Mart ile 8 Nisan arasında yapılacak yürüyüş, eylem ve açıklamaları yasaklamasının ardından Şanlıurfa Emniyeti önlemlerini aldı. Şanlıurfa İl Emniyet müdürlüğü kentin giriş ve çıkışları ile Birecik, Suruç, Halfeti ve Bozova bir çok  noktada, Çevik Kuvvet, Asayiş Ekipleri, Motorize Ekipler, Trafik Polisleri, Özel Harekat Timleri, Ağır Zırhlı Araçlar ve TOMA’lar ile önlem aldı.
PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü kutlamaları öncesi kentte güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Kent geneli ile Birecik, Suruç, Halfeti ve Bozova ile birlikte bir çok noktada uygulama başlatıldı. Halfeti'ye gidişler başta olmak üzere kontrol amaçlı Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama gerçekleştirdi. Uygulamada araçların içersi aranırken vatandaşların GTB sorgusu yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49