Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Otogarına, Bomba Ekiplerinden Yakın Markaj
 Türkiye'de son günlerde canlı bomba olarak kendini patlatan kişilerin Şanlıurfa'dan gitmesi Polisi harekete geçirdi. Polis  otogarda sıkı önlem almaya başladı.
Ankara ve Bursa'yı kana bulayan canlı bombacıların Şanlıurfa Otogarından gitmesi üzerine polis otogar içerinde bir dizi yeni önlemler aldı. İl Emniyet müdürlüğü ekipleri Şanlıurfa otogarında 24  saat süren kontrol önlemi aldı. Otogarın kamera sistemlerinin başına da uzman personel görevlendiren emniyet, bomba arama köpeği ve karma personel ile gelen giden yolculara yönelik çalışma yapmaya başladı. 
Polis ekipleri otogar giriş çıkışlarında şüpheli şahıs, otobüs ve araçları durdurarak arama yaptı. Özellikle seyahat eden yolcular  üzerine yoğunlaşan emniyet ekipleri, şüphelendikleri bir çok aracı da durdurarak didik didik aradı. Şüpheli şahısların GBT sorgusunu da inceleyen ekipler, otobüs bagajında bulunan çantalar polis köpekleri tarafından tek tek incelendi. Otogar içerinde bulunan güvenlik kamerası görevli polis tarafından takip edilmeye başlandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49