Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Merkezli "Telefon Dolandırıcılığı" Operasyonu
Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, ülke genelinde telefonla aradıkları kişiyi, kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtarak, bankaya para yatırma, ile çeşitli yollarlarla para bırakma yöntemleriyle dolandıranlara yönelik çalışma başlattı. Akçakale ve Harran Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Şanlıurfa merkezli İstanbul Konya Adana Antep ve Çanakkale illerinde 37 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Harran ve Akçakale Cumhuriyet Başsavcılıklarına sevk edilen şüpheli şahıslardan 1 şüpheli şahıs Savcılıkça serbest bırakıldı, 4 kişi Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı 2 kişi Suça Sürüklenen Çocuk olmak üzere toplamda 17 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Zanlıların adreslerindeki aramada, 27.250,00 TL para, 19 Adet Telefon, 10 adet banka kartı , 20 adet simkart , 2 adet hafıza kartı, 2 Adet Hafıza kartı adaptörü, 2 Adet flash bellek ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
UrfaPolisTelefon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49