Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Kızılay'ın Yeni Başkanı Belli Oldu

Kızılay Şanlıurfa Şubesi olağan kongresi Şair Nabi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede Ahmet Elçi’den görevi Dr. Ahmet İnan aldı

“Bayrağı daha yükseklere taşıma azim ve kararlılığındayız”

Kızılay Şanlıurfa Şubesine seçilen Dr. Ahmet İnan, “Birlik ve evrensellik çerçevesinde çalışan bir hayır kurumuyuz. 150 yıllık şerefli bir geçmişi olan Kızılay mensubuyuz. Türkiye genel merkezimiz ve şubelerimiz olarak her zaman mağdurun mazlumun, fakir- fukaranın, garip-gurebanın yanında olmayı şiar eden bir kurumuz. Burada bulunan siz Kızılay gönüllülerini de yürekten kutluyorum. 2 dönem 6 yıl birlikte çalıştığım şube başkanımız sayın Avukat Ahmet Elçi’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu dönem yönetim kurulu arkadaşlarımla bu emanet bayrağı daha yükseklere taşıma azim ve kararlılığındayız. Gerek üye sayımızı arttırarak gerek bağışçı sayısını arttırarak diğer yardım kuruluşlarıyla koordineli çalışarak ve en önemlisi genç Kızılay gönüllülerini güçlendirerek hanım üyelerimizle birlikte Kızılay bilincini ve sevgisini halka yayarak ilk yardım kursları vererek koruyucu hekimlik kursları ve afet gönüllülerini afet müdahalesi için eğitmek azmi içerisindeyiz” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de, “Ben yeni yönetime başarılar diliyorum. Değerli Ahmet İnan bey yönetiminde inşallah Kızılay’ın bayrağı daha da yükseğe çıkacaktır. Hem hocam aynı zamanda değerli dostum hem sayın avukatımız Ahmet beye çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kan bağışının önemini anlatan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, “ 2018 yılı içerisinde Türk Kızılay’ına 2 buçuk milyon üniteden fazla kan bağışı gerçekleştirildi. Bu günlük 9 bin ünite kan demek. Yapılan bağışların 2 milyondan fazla insanımızdan temin edildi. Ve o 2 milyon insanın verdiği kanlar 4 milyona yakın insanın nefesine nefes verdi. Hayatına hayat verdi. Canına can kattı.2018 yılında 23 milyondan fazla bireye insani yardım ulaştı” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49