Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa kaçak kazıda Roma zindanı ortaya çıkartıldı

Olay Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde bağlı Kışla Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kışla Mahallesinde izinsiz kazı yapıldığı ihbarını alan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri kaçak kazı yapılan alana operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda, bu kişilerin uzun bir süredir yaptıkları kazılarda yer altı şehrini andıran bir yapıyı ortaya çıkardıkları 400 metrekarelik alanın Roma dönemine ait esir alınan tutsakların bulunduğu çok sayıda odası bulunan zindan olduğu belirlendi. İzinsiz kazıyı yapan 4 kişi gözaltına alındı. Roma dönemi ait kılıç, gümüş haç, tas, zincir, 2 alan arama cihazı ile kazma ve kürek ele geçirildi.

İzinsiz kazı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişi işlemleri yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49