Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Jandarmadan anlamlı eğitim
İl Jandarma. Komutanlığınca oluşturulan çalışma grubu tarafından Şanlıurfa ilindeki kurumlar arasında işbirliğinin artırılması ve yörede yaşayan kadınların bilinçlendirilmesine yönelik, Akçakale, Birecik, Eyyübiye, Suruç, Harran, Karaköprü ilçeleri Sosyal Hizmetler Merkezlerinde düzenlenen organizasyonlarda, 6284 sayılı “Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” kapsamında; çeşitli yaş guruplarından oluşan kadınların katılımı ile aşağıya çıkarılan konu başlıklarında faydalı bir eğitim semineri verildi.    Eğitim seminerinde ele alınan başlıca konular ise şöyle; “ Yöre kadınlarının şiddete maruz kaldıklarında 156 Jandarma İmdat, 155 Polis imdat ve 183 Aile ve Sosyal Politikalar Acil Hattını aramaları. Şiddetin çeşitleri ile erken evlendirilen “Çocuk Gelinler” hakkında bilgilendirmeler yapıldı.  Ayrıca, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan çalışma grubu tarafından yöre kadınları ile bire bir iletişim kurularak anket yapılmış ve sorunların çözümüne yönelik çalışma başlatıldığı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49