Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tekyıldız Oldu!

Geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ın görevden alınmasıyla il Mili Eğitim Müdürlüğüne Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Maarif Müfettişliği görevinde bulunan İsmail Yapıcıer'i atadı. Bir süre Tekirdağ’da görev yapan ve şuan da Bakanlık Maarif Müfettişliği görevinde bulunan Şanlıurfa doğumlu İsmail Yapıcıer Şanlıurfa’ya Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Şanlıurfa’nın Yeni Mili Eğitim müdürünün atanmasıyla yeni müdür yardımcısı atandı. Atanan müdür yardımcısı ise Akaçakale İlçe Mili Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız atandı. Müdür yardımcısı Tekyıldız geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Mesai çıkışı, Şube Müdürü Ömer Baytak ve Osman Demir ile aracıyla seyir halinde devam etmiş ve kimliği belirsiz kişiler tarafından sopalarla saldırıya uğramıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49