Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Gençlik 278 Gençlik Merkezi Arasında Ayın Gençlik Merkezi Seçildi
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Şanlıurfa Gençlik Merkezi, bakanlık düzeyinde yapılan derecelendirmede 278 Gençlik Merkezi arasında ayın gençlik merkezi seçildi.
Türkiye genelindeki Gençlik Merkezleri arasında yapılan derecelendirmede Şanlıurfa Gençlik Merkezi birinci seçildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Ayın Gençlik Merkezi" uygulamasında aylık üye sayısı, faaliyetlere katılım sayısı, STK’lar ile yapılan ortak proje sayısı ve sosyal medya üzerinden ulaşılan kişi sayısı gibi yapılan değerlendirmeler sonucunda Şanlıurfa Gençlik Merkezi ayın Gençlik Merkezi seçildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Şanlıurfa gençlik Merkezinde Yaz okulu Programları devam ederken, ulaşılan üye sayısı itibariyle de gözde merkez olmaya devam ediyor. Şanlıurfa Gençlik Merkezinin “yeteneklerini keşfet” sloganıyla hazırladığı yaz okulunda kız ve erkek olmak üzere Kuran-ı Kerim eğitimi, masa tenisi, Kodadı2023, Bilgisayar programcılık eğitimi, Resim, Bağlama, Gitar, Karikatür Eğitimi, Bilgisayar Eğitimi, Halk oyunları, İşaret Dili, Diksiyon, Değerler Eğitimi, gezi piknik ve yüzme alanında gençlerin kendi yeteneklerini keşfedecekleri birçok aktiviteyi içine alıyor.
Aldıkları derecenin onur verici bir durum olduğunu belirten Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü Hamit Derman, yaz okulu hakkında yaptığı açıklamada, ''üye sayemizi 28 binden 33 bine çıkardık. Ayın gençlik merkezi seçilmemiz gerçekten onur verici bir durum. Biz bu başarımızla yetinmeyeceğiz ve daha fazlasını yapmak için çalışacağız. Özellikle gençlerimizin okul dışında daha iyi bir şekilde yetişmesini sağlamak, çocukların kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamak için yaz okulu programımızı başlattık. Bizim amacımız, çocukları hem eğitmek hem de değerlerimizi anlatmaktır. Çocuklarımıza hem etkinliklerle hem de eğlencelerle eğiterek hem onların kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak hem de topluma faydalı olmayı sağlamak en temel amaçlarımızdan bir tanesidir. Temel amacımız çocuklarımızın yüreğine dokunabilmektir. Böyle yaparak çocukları, güzel huylarını daha da güzelleştirmiş, kötü olan davranışlarını düzeltip onu doğru yöne taşımış olacağız. Burada paylaşmayı, yardımlaşmayı, nezaket kurallarına uymayı ve ahlaki ilkeleri korumayı öğrencilerimize öğretirken; biz eğitimciler de tavsiyede bulunduğumuz şeyleri yapacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48