Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa faciadan döndü
Şanlıurfa’da gece sabaha karşı polisin şüphelendiği ve durdurduğu Suriye plakalı otomobilde 5 kilo TNT patlayıcı bulundu.
 
Olay saat 02:00 sıralarında Şanlıurfa- Mardin karayolundaki Köylü Kent Sitesi yakınlarında meydana geldi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri yol denetimi sırasında Suriye plakalı otomobili durdurarak arama yaptı. Polis Aramada bagaj kısmında 5 kilo TNT patlayıcı buldu. Olay yeri inceleme ekibi Suriye plakalı aracın içindeki bombayı eskisiz hale getirerek olay inceleme merkezine götürdü olay inceleme ekipleri Suriyeli araçta parmak izi ve bazı deliler aradı aracı kullanan Güvenlik görevlisi İ.İ.’yü  gözaltına aldı.
Şanlıurfa Polisi bomba yüklü aracın nereden geldiği ve nereye gideceğini belirlemek için çalışma başlatıldı. Gözaltına alınan güvenlik görevlisi ifadesinde aracı kendisine bir Suriyelinin verdiğini söyledi  araç olay yerinde incelendikten sonra Terörle mücadele şubesine götürüldü olayla ilgili soruşturma devam ediyor


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48