Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Değişti
Şanlıurfa’da hastanelerde Başhekimler değişmeye devam ediyor. Dün Mehmet Akif İnan Hastanesi başhekimliği görevi yapan İdris Dağ’ın ayrılmasıyla boşalan koltuğa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine Psikiyatri Uzmanı Dr.Gülben Saraçoğlu atandı.
Bugünde Eyyübiye 800 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi değişti. Mevcut başhekim Uzm. Dr. Yusuf Yavuz’un ayrılmasıyla boşalan koltuğa şuanda ki Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Abdurrahman Açıkgöz getirildi.
Abdurrahman Açıkgöz Kimdir
Uz. Dr. Abdurrahman AÇIKGÖZ 1984 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Şanlıurfa ilinde tamamladı.
2003-2009 yılları arasında üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamladı. Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra 2009-2010 yılları arasında Şanlıurfa Suruç 1 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yaptı. 2010-2015 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları Asistanlığı eğitimi alarak Uzman Hekim oldu. 2015 yılı başında Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasıyla Balıkesir Manyas Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak atandı ve 2014-2017 yılları arasında yaklaşık 2,5 yıl görev yaptıktan sonra 2017 yılı Haziran ayında TKHK sözleşmeli statüye geçerek Şanlıurfa M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.
2017 yılı Ağustos ayında vekaleten Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaya başladı, daha sonrasında 2018 yılı Temmuz ayında asaleten Başhekimlik görevine atandı.
Evli ve 1 çocuk babası olan AÇIKGÖZ, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevim Orhangazi 4 yıl önce

8 aylık bebegime ateş şikayetiyle yatış verip 30 tane hemşire ve hemsir bir damar yolu açamayıp çocuğumu mormor edip ağlamaktan ateşini 40 a yükseltip ben şikayet edince de bizi neden şikayet ediyosunuz diye azarlandigim zamn nerdeydi bu yetkililer

Avatar
Mehmet bakay 4 yıl önce

Hurye yavuz bilgiler

Avatar
Abdullah 4 yıl önce

Sen yalan ediyorsun hicbir serviste veya acilde 30 tane hemşire veya hemdir olmaz.

banner24

banner49

banner48