Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Engellilerimiz Galip Geldi
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde Şanlıurfa Engelliler, İstanbul Pendik Belediyesi'ni 70-59 mağlup etti.
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde Şanlıurfa Engelliler, İstanbul Pendik Belediyesi'ni 70-59 yendi. Harran Üniversitesi Spor Salonu'ndaki maçın ilk periyotu iki takımın karşılıklı ataklarıyla 16-16 berabere tamamlandı.
Ev sahibi ekip, ikinci periyotu ise üst üste bulduğu sayılarla 37-26 önde bitirdi. Üçüncü periyotta da rakibi karşısındaki üstünlüğünü sürdüren Şanlıurfa ekibi, son çeyreğe 54-44 önde girdi.
Karşılaşmanın son periyotunda da rakibi karşısındaki üstünlüğünü devam ettiren Şanlıurfa Engelliler, maçtan 70-59 galip ayrıldı.
Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, iyi bir performans sergiledikleri karşılaşmadan galip ayrıldıklarını belirtti.
Bu sonuçla önemli bir avantaj elde ettiklerini vurgulayan Yıldırım, "Bugün sahamızda lideri yenerek aramızdaki puan farkını 2'ye indirdik. Maçta baştan sona iyi oynadık. İkinci yarıda ise skoru koruma adına mücadele ettik. Ligin ilk yarısında rakibimize 5 sayı farkla yenildik, şimdi 11 fark attığımız için ikili averajda öne geçtik. Sıralama adına önemli bir galibiyet elde ettik. Önümüzdeki haftaki maçı aldığımız takdirde önemli bir avantaj yakalamış olacağız." dedi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’nun da izlediği maç sonunda Rektör Mutlu sergiledikleri performanslarından dolayı iki takım oyuncularını tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49